Close sidebar navigation

Clearwater Ship Management is op zoek naar een Technical Superintendent!

Clearwater Ship Management heeft een ClearVision in Ship Management. Wij managen schepen met een focus op predictive performance, smart maintenance, forward compliance en engaged crew. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Rotterdam, waar 20 personen werkzaam zijn. Daarnaast hebben wij een pool van engaged crew, van inmiddels meer dan 250 zeevarende met verschillende nationaliteiten.

Predictive Performance, Smart maintenance en forward compliance zijn voor jou bekende begrippen. Jij denkt vooruit in het onderhoud van het schip, je ziet kansen en bedreigingen en speelt daarop in op een slimme manier. Jij zorgt ervoor dat het schip technisch in optimale staat is en voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen! Hiervoor werk je samen met de collega’s op kantoor en de bemanning aan boord, je bezoekt dus regelmatig de schepen die binnen jouw verantwoordelijkheid vallen.

Een kleine greep uit jouw takenpakket: het doen van bestellingen, geven van service opdrachten, budgetregistratie en monitoring, begeleiden van dokkingen en surveys, je volgt de maintenance aan boord, helpt waar nodig en zorgt voor correcte registratie hiervan in ons Planned Maintenance system (STAR IPS). Je zorgt dat het schip alle benodigde technische certificaten heeft en voldoet aan vlaggenstaat en klasse bureau vereisten. Buiten deze technische taken, ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de crew als het gaat om technische en operationele zaken, je geeft advies en ondersteuning aan de crew en verzorgt on board trainingen. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management over de performance, maintenance en compliance van de schepen en crew.

‘Onze’ schepen: want hoewel wij schepen managen voor 3e partijen, voelt het en behandelen wij ze, alsof het onze eigen schepen zijn! Op dit moment 11 olie en chemie tankers, met de verwachting van  groei in het aantal schepen op korte termijn, waarbij ook andere type schepen een reële optie zijn. Daarover in een kennismakingsgesprek meer!

Wij verwachten van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en goed zelfstandig kan werken. Je brengt ervaring mee in onze organisatie. Je hebt een technische opleiding afgerond en ervaring binnen de scheepvaart, het liefst als zeevarende (Second Engineer, Chief Engineer), en/of als technisch superintendent aan de wal. Door je reeds opgebouwde kennis en ervaring als technische man of vrouw, kan jij meteen aan de gang! Je voelt je prettig in een omgeving waarin je veel vrijheid hebt in je werk, waarbij ‘wij’ op jou kunnen vertrouwen. Je kunt zowel schriftelijk als mondeling helder en concreet communiceren, zowel in het Nederlands als Engels. Je legt verbanden en kan hoofdzaken goed van bijzaken scheiden.

Je komt te werken in een dynamische en groeiende organisatie en krijgt veel verantwoordelijkheid over ‘jouw’ schepen. Het technische team bestaat uit 3 collega’s Technische Superintendents en een Purchaser. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de andere afdelingen: QHSE/Vetting en Crewing, in een open, lichte en ruime werkomgeving. Jouw leidinggevende is de Fleet Manager. Wij bieden je een fulltime functie met een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring; een leaseauto; 30 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek; 8% vakantiegeld; een goede pensioenregeling; collectieve ziektekostenverzekering; collectieve aanvullende WIA/WGA verzekering en flexibele werktijden.

Ben jij een enthousiaste technische man of vrouw met een ClearVision? Stuur dan jouw sollicitatie naar Mireille Teekens, HR Officer: mireille@clearwatergroup.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, kun je Mireille bereiken per mail of telefoon: 010-820 94 54.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Certification

Contact

Clearwater Ship Management
Waalhaven O.z.  83 B 
Dockworks I, 1st Floor
3087 BM Rotterdam 
The Netherlands

Phone +31 10 820 9450  
E-mail info@clearwatergroup.nl

Scroll to top